Floramare Resort zdravja

Spoznajte nas

Zgodba podjetja

DOM DVA TOPOLA

DOM DVA TOPOLA d.o.o. je podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, ki v Izoli uspešno deluje že več kot 30 let. Velik poudarek dajemo izven bolnišnični obravnavi mišično in živčno-mišično obolelim v programu skupinske obnovitvene rehabilitacije. Program izvajamo v skladu s pogodbenimi določili ZZZS v sodelovanju z ustanoviteljem in 100 % lastnikom podjetja Društvom distrofikov Slovenije.

Naše vrednote

Dostopno vsem

Osebe z omejeno gibljivostjo se pri iskanju lokacije za oddih srečujejo s številnimi fizičnimi omejitvami, pogosto pa tudi z občutkom odrinjenosti. Poslanstvo našega resorta je od nekdaj ustvarjati ustrezno okolje za to ranljivejšo skupino in jim poleg tega nuditi ustrezno zdravstveno podporo. Fizično smo resort in njegovo ponudbo razvili do popolnosti, še posebej v zadnjem času, ko smo mu ob prenovi dodali tudi sodobno tehnološko opremo.

S tem, ko smo resort odprli tudi za ostale goste, smo poskrbeli za psihosocialni komfort vseh. Omogočili smo, da se gibalno oviranim pridružijo partnerji, starši ali prijatelji in da oddih preživijo skupaj.

Poleg tega pa so toplo vabljeni tudi vsi ostali, ki prepoznajo vrednost popolne dostopnosti zase in za svojo družino ter, tako kot mi, stremijo k idealu sobivanja in enakovrednosti za vse.

Floramare Resort zdravja

Fotogalerija

Sporočite nam svoje želje!

Pošljite povpraševanje

Ime podjetja: DOM DVA TOPOLA d.o.o

Naslov podjetja: Levstikova 1, 6310 Izola, Slovenija

Status: Invalidsko podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov

Matična št.: 5504481000

ID za DDV: SI72903295

Ustanovitelj: Društvo distrofikov Slovenije

Telefon: +386 5 66 00 500

Faks: +386 5 64 17 500

Elektronski naslov: rezervacije@dtrslo.si

Vas zanima zaposlitev v Resortu zdravja Floramare?