Hotel

Floramare

Celostna ponudba

Za vaše dobro počutje

V dveh nadstropjih hotela je 26 moderno zasnovanih sob, popolno opremljenih za prijeten oddih vseh. Da bo vaše bivanje pri nas enostavno in sproščujoče, se v isti stavbi nahajata tudi spa in wellness Florasense s savno in bazenom ter hotelska restavracija z odlično mediteransko kulinariko. V neposredni bližini, le 20 metrov od hotela, pa se razprostira naša zasebna plaža z barom.
Vsi prostori so prilagojeni ljudem z omejenimi gibalnimi sposobnostmi in posebnimi potrebami. 

Inovativna ponudba

Izberite svojo sobo

Pri zasnovi sob smo se posvetili podrobnostim. Izbirate lahko med petimi tipi sob, opremljenimi z vsem, kar bo poskrbelo za popolnost udobja vas in vaših spremljevalcev.

Oseb: 1 Površina: 15 m2

Hotel Floramare

Enoposteljna soba

Moderna enoposteljna soba z lastno kopalnico in električno posteljo.

Že od 75,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 2 Površina: 22 m2

Hotel Floramare

Dvoposteljna soba

Soba z dvojnim ležiščem standardnih dimenzij, ki jih na vašo željo lahko razdružimo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 3 Površina: 26 m2

Hotel Floramare

Družinska soba za 3

Soba s skupno kopalnico, zakonskim ležiščem in eno električno posteljo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 4 Površina: 33 m2

Hotel Floramare

Družinska soba za 4

Soba s skupno kopalnico, dvema zakonskima posteljama in dvema LCD televizijama.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 4 Površina: 36 m2

Hotel Floramare

Družinska suita

Suita z dvema električnima posteljama, skupno prostorno kopalnico in masažno kadjo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč

Savna

Oaza sprostitve

Razvajajte se v popolnem doživetju sprostitve v naši butični finski savni. Prepustite se pomirjujoči zdravilni toploti savne, nato pa si privoščite počitek v umirjenem ambientu počivalnice, ki sprejme do tri osebe. Si želite popolne zasebnosti? Nudimo vam ekskluzivni najem savne za 2,5 ure, ki vam bo zagotovil zasebnost, mir in pobeg v svet sprostitve.

Bazen

Plavanje vse dni v letu

Potopite se v objem tople vode v ogrevanem notranjem bazenu, ki vam omogoča plavanje in osvežitev vse dni v letu. Zaradi pomirjujočega ambienta je bazen idealen kraj tudi za sprostitev. Posebnost našega bazena je dvigalo za gibalno ovirane, ki omogoča vsem enakovreden dostop do plavalnih užitkov.

Plaža

20 m do morja

Ko si zaželite morja, se sprehodite do naše zasebne plaže. Nahaja se v neposredni bližini hotela in je prilagojena za dostop z vozičkom. Ravna betonska podlaga olajša gibanje in ležanje, zato boste brez težav uživali v morskih radostih. V sklopu plaže je tudi zunanji bazen z ogrevano morsko vodo ter dvigalo, ki bo v pomoč pri vstopu in izstopu v vodo osebam z gibalnimi ovirami.

Restavracija in Bar Flora

Obed s pogledom na morje

Za okusen in kakovosten obrok vam ni treba daleč. Hotelska restavracija nudi kulinarične užitke za vse okuse, od mediteranskih menijev do posebne prehrane. Prijeten, odprt in svetel ambient obljublja, da se boste med obedovanjem odlično počutili, pogled na zeleni park in bližnje morje pa vabi k novim doživetjem tik zatem.

Zajtrkovalnico odpremo vsako jutro ob 7.30 uri in vas razvajamo z zdravimi mediteranskimi zajtrki do 9. ure. Kosila, osnovana na lokalnih sestavinah, strežemo med 12. in 13.30 uro. Popoln dan se zaključi z okusno večerjo, ki vas čaka med 19. in 20. uro.

V restavraciji so dobrodošli tudi zunanji gostje.

Bar na plaži

Osvežitev med kopanjem

V vročih poletnih dneh še kako prija ledeno hladna osvežitev. Hotelski bar razveseli vse naše goste, saj se nahaja direktno na plaži. V ponudbi ima vse vrste osvežilnih pijač in ledene kave, sladkosnede pa razvaja tudi z odličnimi sladoledi.

V baru so dobrodošli tudi zunanji gostje.