Fizioterapija

Ekipa strokovno izkušenih fizioterapevtov

Specializirani za nevrofizioterapijo

Naš center za fizioterapijo vodijo izkušeni strokovnjaki, specializirani za nevrofizioterapijo. Ukvarjajo se z rehabilitacijo nevrološko mišičnih obolenj in poškodb nevrološkega sistema, ki uravnava vse telesne funkcije. Nanje se lahko obrnete tudi pri bolečinah po športnih poškodbah in prebolelih boleznih, z željo po ohranjanju gibalne sposobnosti in vitalnosti ali zgolj kot sprostitev zatrdlin, ki so posledica slabe drže in stresa.

Individualna obravnava

Specialne obravnave

Individualna fizioterapevtska obravnava je vrsta terapije, ki je prilagojena potrebam vsakega posameznika. Uporablja različne metode in tehnike. Terapijo se prilagaja potrebam in sposobnostim posameznika. Terapijo lahko kombiniramo tudi z drugimi oblikami aparaturnih terapij.

01

Rehabilitacija poškodb nevrološkega sistema

Nevrofizioterapija

Nevrofizioterapija je oblika fizioterapije, ki se osredotoča na zdravljenje in rehabilitacijo obolenj in poškodb nevrološkega sistema. Cilj nevrofizioterapije je izboljšati gibljivost, ravnotežje, koordinacijo, moč in funkcionalnost pacienta ter mu omogočiti čim večjo neodvisnost in kakovost življenja.

02

Terapevtska vadba

Kinezioterapija

Kinezioterapija je oblika fizioterapije, ki temelji na terapevtski vadbi. S pomočjo individualno prilagojenih vaj in gibanja pomagamo pacientom obvladovati bolečino, povečati gibljivost, izboljšati ravnotežje in okrepiti mišice ter sklepe.

03

Zmanjšanje mišične napetosti

Manualna terapija

S pomočjo različnih tehnik in pristopov, prilagojenih vašim potrebam, vam pomagamo pri sprostitvi mišic, zmanjšanju bolečin, izboljšanju mobilnosti ter splošnem počutju. Prepustite se rokam naših strokovnjakov in doživite celovito terapevtsko izkušnjo.

04

Lajšanje bolečin s toploto

Termoterapija

Pri termoterapiji uporabljamo različne oblike toplote, kot so tople obloge ali infrardeča svetloba, za lajšanje bolečin, sprostitev mišic in izboljšanje krvnega obtoka na prizadetem področju.

05

Tehnike za zmanjšanje bolečin

Protibolečinska terapija

Protibolečinska terapija je namenjena zmanjšanju bolečine in vključuje različne tehnike, kot so masaža, elektroterapija, akupunktura ali uporaba analgetičnih pripomočkov. Naši fizioterapevti bodo skrbno ocenili vašo bolečino in izbrali najprimernejšo terapijo za vaše potrebe.

06

Lajšanje oteženega dihanja

Respiratorna terapija

Nudimo vrhunsko respiratorno terapijo, ki vključuje širok spekter terapij. Naši izkušeni fizioterapevti bodo poskrbeli, da boste prejeli individualno prilagojeno terapijo, ki bo izboljšala vaše dihalne funkcije, olajšala izkašljevanje in povečala vašo splošno kakovost življenja.

07

Lajšanja bolečin z ročnimi in aparaturnimi metodami

Mehanoterapija

Je oblika fizioterapije za lajšanja bolečin z različnimi ročnimi in aparaturnimi metodami, ki temeljijo na pritisku, glajenju in nategu za preprečevanje bolečin, izboljšanje pretoka in presnovo celic.

08

Rehabilitacija v vodi

Terapevtski bazen

Terapevtski bazen je opremljen z vodnimi in zračnimi masažami ter protitokom. Omogoča individualno in skupinsko terapevtsko vadbo v vodi. Ta oblika terapije je še posebej učinkovita pri rehabilitaciji po poškodbah ali operacijah, saj voda dokazano zmanjšuje obremenitve sklepov in povečuje njihovo gibljivosti ter krepi mišice.

09

Sporočite nam svoje želje!

Pošljite povpraševanje