Pomoč pri plavanju

Individualna pomoč in spodbuda

Plavanje za gibalno ovirane

Individualna pomoč pri plavanju v bazenu je zasnovana posebej za tiste z gibalnimi ovirami, ki si želijo uživati v vodnih aktivnostih in izboljšati svoje plavalne veščine. Naša izkušena ekipa plavalnih terapevtov skrbi, da vsak posameznik prejme prilagojen plavalni program, ki ustreza njegovim edinstvenim potrebam.

Dostopno vsem

Asistirano plavanje v bazenu

Asistirana vadba v bazenu traja od 15 do 30 minut in poteka v skupinah do 8 oseb. Sodobno bazensko dvigalo zagotavlja varen in udoben vstop in izstop iz bazena.

15

+

minut

8

Oseb v skupini

Prednosti

Kako vam lahko pomagamo?

Ne glede na raven izkušenj ali ovire, bomo poskrbeli, da boste deležni individualne pomoči in spodbude pri plavanju, kar vam bo omogočilo uživanje v vodnih aktivnostih ter izboljšanje plavalnih veščin.

 

Osebno prilagojene vaje

Vsak posameznik dobi prilagojen program plavalnih vaj, ki upošteva njegove sposobnosti, cilje in morebitne izzive, kar omogoča postopen napredek in samozavest pri premagovanju ovir.

Varno okolje

Bazen, opremljen z varnostnimi napravami, in usposobljeni spremljevalci zagotavljajo varno okolje med plavanjem. Naš cilj je spodbujati samozavest pri plavanju ter omogočiti prijetno izkušnjo v vodi.

Strokovna podpora

Naši plavalni terapevti so strokovnjaki na področju prilagojenega plavanja. Z znanjem in izkušnjami zagotavljajo, da vsak posameznik prejme najboljšo možno podporo ter motivacijo.

Sporočite nam svoje želje!

Pošljite povpraševanje