Floramare

Spoznajte Resort zdravja

Inovativna zgodba

Dostopno vsem

V Floramare Resortu zdravja želimo ustvarjati prijazno okolje za vse goste. V skladu z vizijo podjetja dajemo velik poudarek dostopnosti, možnosti sobivanja in ustvarjanju vključujoče skupnosti. Tako lahko vsakdo uživa v prednostih dostopnosti kot so prostornost, parkirišče tik ob hotelu, zasebni spa, tretma profesionalnega fizioterapevta, urejena plaža le korak od namestitve in možnost izposoje medicinsko-tehničnih pripomočkov. 

Predvsem pa smo veseli, da lahko tudi gibalno oviranim gostom omogočimo, da preživijo brezskrben oddih s svojimi nabližjimi. Pridružite se nam na nepozabenm doživetju v resortu, kjer se lahko vsi sprostijo in uživajo v svojem bivanju v popolnosti.

Lasten park

Sprehod po parku

Park v sklopu hotelskega resorta je prava oaza zelenja in miru. Gostom omogoča prostor za prijetne sprehode, druženje ali oddih na klopci. Poskrbeli smo za dostopnost parka za gibalno ovirane invalide. Tako so poti v celoti dostopne vsem gostom in omogočajo udobno in neodvisno raziskovanje parka.

Park prispeva k biodiverziteti in je pravi raj za čute, saj sedenje pod senčnatimi drevesi, vonjanje sivke in poslušanje zvoka morja spodbudi dobro počutje in napolni z energijo.

Prilagojeno invalidom

Plaža - dostopna vsakomur

Plaža resorta je edino kopališče na slovenski obali, ki je popolnoma prilagojeno gibalno oviranim invalidom. Ponuja urejen vstop v morje preko betonske klančine, terapevtski bazen z ogrevano morsko vodo in dvigalom za lažji prehod v vodo ter prilagojene sanitarije s prostorom za preoblačenje. Za okrepčilo in osvežitev je poskrbljeno v plažnem baru. Na izposojo pa nudimo tudi različne plavalne rekvizite in pripomočke, ki invalidom olajšajo plavanje.

Med kopalno sezono je na plaži prisotna tudi ekipa reševalcev iz vode ter dodatno osebje, ki nudi asistenco pri vstopu in izstopu iz morja ter terapevtskega bazena.

Inovativna ponudba

Izberite svojo sobo

Pri zasnovi sob smo se posvetili podrobnostim. Izbirate lahko med petimi tipi sob, opremljenimi z vsem, kar bo poskrbelo za popolnost udobja vas in vaših spremljevalcev.

Oseb: 1 Površina: 15 m2

Hotel Floramare

Enoposteljna soba

Moderna enoposteljna soba z lastno kopalnico in električno posteljo.

Že od 75,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 2 Površina: 22 m2

Hotel Floramare

Dvoposteljna soba

Soba z dvojnim ležiščem standardnih dimenzij, ki jih na vašo željo lahko razdružimo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 3 Površina: 26 m2

Hotel Floramare

Družinska soba za 3

Troposteljna soba z zakonskim ležiščem in eno električno posteljo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 4 Površina: 33 m2

Hotel Floramare

Družinska soba za 4

Komfortna soba z zakonsko posteljo, dvema dodatnima ležiščema in prostorno kopalnico s tušem.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč
Oseb: 4 Površina: 36 m2

Hotel Floramare

Družinska suita

Prostorna soba z zakonskim ležiščem, dvema električnima posteljama in masažno kadjo.

Že od 55,00 €
PP na osebo na noč

Izola

Mesto z ribiško dušo

Izola, staro ribiško mesto z bogato zgodovino, se nahaja na skrajnem jugozahodnem delu Slovenije, med Piranom in Koprom. Mesto je znano po prisrčnosti in gostoljubnosti prebivalcev, ki ustvarjajo pristno mediteransko vzdušje. Ozračje Mediterana občutimo ob vsakem koraku po strnjenih srednjeveških ulicah, ob pogledu na zibajoče barke v pristanišču ter ob uživanju morskih kulinaričnih specialitet in žlahtne vinske kapljice.

Floramare Resort zdravja se nahaja le korak od mestnega jedra, obdanega s parkom, ki omogoča čudovite poglede na morje kar iz hotelskih sob. Samo 20 metrov stran se nahaja plaža resorta, prilagojena gibalno oviranim invalidom in mamicam z otroškim vozičkom, ki ponuja edinstveno turistično izkušnjo za vse, ne glede na njihove fizične omejitve.

Strateška lega

V bližini večjih evropskih mest

Izola je s svojo strateško lego idealno izhodišče za raziskovanje Evrope, saj omogoča enostaven dostop do sosednjih mest in držav. Od Ljubljane, glavnega mesta Slovenije, je oddaljena le 100 km, do italijanskega Trsta pa je manj kot 30km.

Zaradi dobro urejenih prometnih povezav in bližine mednarodnih letališč, lahko obiskovalci enostavno in v kratkem času obiščete to prijetno obmorsko mesto, znano po slikoviti okolici, pristnosti domačinov in zanimivi kulturni dediščini.