Florasense

Spa & wellness

Butično razvajanje

Florasense Spa & wellness

Butični center je v celoti posvečen sprostitvi vašega telesa in uma. Opredeljujejo ga moderni dizajn, umirjeni ambient in ravno pravšnja mera zasebnosti, da se lahko popolnoma osredotočite nase.

Ekskluzivno

Zasebni najem

Za trenutke, ko si želite popolne intime v ožji družbi vam omogočamo 2,5-urni najem Florasense Spa & wellness prostora. V časovnem okviru lahko neomejeno koristite savno s počivalnico za tri osebe in bazen, ki je prilagojen tudi za invalide.

Sprostitev in dobro počutje

Odkrijte Florasense doživetja

Savna

Zdravilno razvajanje

Savna ima dokazano zdravilne učinke, poleg tega pa pozitivno vpliva na splošno dobro počutje. Naša finska savna s počivalnico zagotavlja popolno intimo, saj sprejme maksimalno tri osebe hkrati. Gostom hotela in zunanjim obiskovalcem omogočamo tudi 2,5 urni ekskluzivni najem.

01

Bazen

Sprostitev in vadba

Prenovljeni notranji bazen omogoča brezskrbno kopanje v vseh letnih časih in vremenski razmerah. Namenjen je sprostitvi in vadbi. Gostje se lahko udeležijo vodene jutranje vadbe v bazenu ali se dogovorijo za individualno vadbo s terapevtom. Bazen je popolnoma prilagojen invalidom.

02

Fitnes

Vodene vadbe

Hotelski fitnes lahko uporabljate za dnevno razgibavanje ali predpisane terapije pod vodstvom strokovno usposobljenih fizioterapevtov. Fitnes naprave so namenjene treniranju mišic gibalnega aparata in so prilagojene potrebam gibalno oviranih.

03

Masaže

Sprostitev mišic in odpravljanje bolečin

Razvajajte svoje telo z masažami, ki jih naši izkušeni terapevti prilagodijo vašim potrebam. Sprostite se in odpravite stres z razkošnimi masažnimi tretmaji, po katerih se boste počutili osveženi in revitalizirani.

04