Florasense

Spa & wellness

Butično razvajanje

Florasense Spa & wellness

Butični center je v celoti posvečen sprostitvi vašega telesa in uma. Opredeljujejo ga moderen dizajn, umirjen ambient in ravno pravšnja mera zasebnosti, da se lahko popolnoma osredotočite nase.

Ekskluzivno

Zasebni najem

Za trenutke, ko si želite popolne intime v ožji družbi vam omogočamo 2,5-urni najem Florasense Spa & wellness prostora. V časovnem okviru lahko neomejeno koristite savno s počivalnico za tri osebe in bazen, ki je prilagojen tudi za gibalno ovirane invalide.

Sprostitev in dobro počutje

Odkrijte Florasense doživetja

Savna

Zdravilno razvajanje

Savna ima dokazano zdravilne učinke, poleg tega pa pozitivno vpliva na splošno dobro počutje. Naša finska in IR savna s počivalnico zagotavlja popolno intimo, saj sprejme maksimalno tri osebe hkrati. Gostom hotela in zunanjim obiskovalcem omogočamo tudi 2,5 urni ekskluzivni najem. Gibalno oviranim invalidom je na voljo poseben stol na kolesih, ki omogoča nemoten vstop in izstop iz savne.

01

Bazen

Sprostitev in vadba

Notranji terapevtski bazen omogoča brezskrbno kopanje v vseh letnih časih in vremenski razmerah. Razvaja z vodnimi in zračnimi masažami ter omogoča plavanje proti toku. Namenjen je sprostitvi in vadbi. Gostje se lahko udeležijo vodene jutranje vadbe v bazenu ali se dogovorijo za individualno vadbo s terapevtom. Bazen je dostopen za gibalno ovirane invalide, organizirana je tudi fizična pomoč pri vstopu in izstopu iz bazena.

02

Fitnes

Vodene vadbe

Hotelski fitnes lahko uporabljate za dnevno razgibavanje ali predpisane terapije pod vodstvom strokovno usposobljenih fizioterapevtov. Fitnes naprave so namenjene treniranju mišic gibalnega aparata. Nekatere so delno prilagojene potrebam gibalno oviranih gostov.

03

Masaže

Sprostitev mišic in odpravljanje bolečin

Razvajajte svoje telo z masažami, ki jih naši izkušeni terapevti prilagodijo vašim potrebam. Sprostite se in odpravite stres z razkošnimi masažnimi tretmaji, po katerih se boste počutili osveženi in revitalizirani.

04